2.png
Misiune economica marocana - octombrie 2011          

      In luna octombrie 2011, Asociatia de Promovare a Schimburilor Bilaterale Romania – Africa de Nord a participat in Bucuresti la intalinirile organizate intre o delegatie de oameni de afaceri din Regatul Marocului si oamenii de afaceri romani.

    Misiunea economica a oferit ocazia Asociatiei noastre sa lege parteneriate cu oamenii de afaceri marocani si, mai ales, sa stabileasca acorduri de colaboare cu Camera de Comert, Industrie si Servicii din Tetouan – Regatul Maroc si Federaţia Naţională a Constructorilor şi Lucrărilor Publice din Regatul Maroc.

 

 Misiune economica tunisiana - noiembrie 2011           

      In noiembrie 2011, Asociatia de Promovare a Schimburilor Bilaterale Romania – Africa de Nord a organizat la Constanta, primirea unei misiuni economice a oamenilor de afaceri din Tunis-Capitala Tunisiei, ocazie cu care s-au realizat legaturi intre delegati si reprezentantii unor companii si societati comerciale constantene. Actiunea s-a desfasurat la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, urmata fiind apoi de un tur al obiectivelor industriale ale municipiului Constanta dar si de o vizita de o zi in Delta Dunarii.

     Ca urmare a acestei misiuni, s-au pus bazele unui parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Tunisia si cu CEPEX, urmand a se incheia acorduri bilaterale care au fost transmise prin delegatii tunisieni.

RO | FR

Logare

Newsletter