1.png

 Noi oportunități de afaceri în spatiul nord african


     Companiile românești care vor să dezvolte afaceri în spațiul nord-african au, începând de astăzi, la dispoziție o platforma deschisă și profesionistă care funcționează în cadrul centrului româno-algerian de afaceri, CENTRE d'AFFAIRE ROUMAIN ALGERIEN , societate cu capital mixt privat româno-algerian, cu sediul în zona rezidențială Dar el Beida, la 1 km distanță de Aeroportul internațional Houari Boumediene din Alger, capitala Algeriei. 

    CENTRE d'AFFAIRE ROUMAIN ALGERIEN a fost înființat de G.S.N. U.S. TRADE STEEL S.R.L., în parteneriat cu Asociația de Promovare a Schimburilor Bilaterale România - Africa de Nord (APSB-R-AN), reprezentate de Dl. Gabriel STANCU și societatea comercială de drept algerian, SARL CAMI-SER reprezentată de Tourqui MESSAOUD.

     CENTRE d'AFFAIRE ROUMAIN ALGERIEN a fost înființat ca o expresie a intensificării relațiilor comerciale și parteneriatelor stabilite între mediile de afaceri român și algerian și pune la dispoziția membrilor APSB-R-AN și a oamenilor de afaceri români în Algeria, parteneri ai APSB-R-AN, intreaga sa experiență pentru sprijinirea si consilierea societăților românești în demersurile lor de a accede pe piața algeriană și poate deveni, pentru toate societățile interesate, acel liant stabil și de încredere, capabil să asigure startul activității pe teritoriul algerian.

     CENTRE d'AFFAIRE ROUMAIN ALGERIEN se ocupă permanent de promovarea societăților românești membre ale asociației APSB-R-AN pe piața Algeriana, culegând solicitări din partea operatorilor economici algerieni și în același timp ajutând și companiile algeriene să își găsească parteneri serioși în România corespunzător nevoilor lor de mărfuri și servicii made în România.

     CENTRE d'AFFAIRE ROUMAIN ALGERIEN derulează activități de consulting, identificare de parteneri, consultanță financiară, administrare afaceri, repatrieri de capital, încasarea și virarea plăților pentru importurile-exporturile românești, formalități vamale, asigurări de risc, fiind alături de toți cei care vor dori să acceadă pe o piața dinamică, aflată în plin proces de consolidare și dezvoltare. Cele mai importante domenii vizate în spațiul nord african sunt cele ale construcțiilor civile și industriale, de infrastructură, comerțului cu tehnologii verzi și de "know-how", furnizării de bunuri generale și de materiale de construcție, decorațiuni interioare și mobilier, servicii și producție de produse alimentare, turism și servicii de mentenanță, industrie si securitate, etc.

     Asociația de Promovare a Schimburilor Bilaterale România Africa de Nord (APSB-R-AN) a fost inființată în anul 2011, ca o consecință a numeroaselor solicitări concrete din partea partenerilor din Nordul Africii, exprimate cu ocazia misiunilor economice organizate de MECMA.     Reprezentată de Președinte dl. Stancu Gabriel și având ca membri fondatori proprietari de societăți din domeniul construcțiilor și publicității media, asociația a fost deja implicată în misiuni economice cu statele Africii de Nord înregistrând rezultate pozitive la activitățile la care a participat asigurând deja contracte concrete pentru o parte a membrilor săi având în continuare oportunități concrete pentru multe alte companii ce ar putea astfel demara activitatea pe teritoriul algerian. Pe construcții civile contractele încheiate prin intermediul APSB-R-AN au depășit deja 45 milioane de euro doar în primul trimestru al anului 2012 cu perspectiva depășirii până la sfârșitul anului a unei cifre de 200 milioane de euro tranzactionați între România și Algeria, doar pe sectorul construcțiiilor și exporturilor de materiale de construcții. 

     Cu o bogată experiență în domeniul proiectării, producerii și montării de structuri metalice, hale industriale și construcții metalice, utilizând know-how din USA, G.S.N. U.S. TRADE STEEL S.R.L., își desfășoară activitatea pe piețe tradiționale din Europa, Asia și Africa de Nord, oferind clienților săi o gama largă de servicii și produse realizate cu tehnologii de înaltă performanță. G.S.N. U.S. TRADE STEEL S.R.L. este reprezentată de dl. Gabriel STANCU care este și președinte al grupului de firme G.S.N. din Constanța, firme a căror activitate se desfașoară pe mai multe domenii proiectare și engineering, antrepriză de construcții civile și industriale, promovare imobiliară, servicii hoteliere și activități de restaurant și cluburi de lux, servicii de închiriere ambarcațiuni de agrement de lux, promovare imobiliară, lucrari de infrastructură. Grupul G.S.N. a executat cu firmele sale lucrări de construcții reprezentative pentru beneficiari precum Lafarge, Cemex Mexic, KHD International, FCC, Astaldi, Petromidia, Petrom, Grupul Tiriac, Romstal, având o activitate continuă începand cu 1994 și până în prezent. 

     SARL CAMI-SER, partenerul algerian al G.S.N. și APSB-R-AN derulează activități de extragere și prelucrare piatră și produse de concasaj pentru construcții, transporturi și lucrări de infrastructură, activități de comerț, import-export și promovare imobiliară, și lucrări de construcții civile. Societatea este administrată de dl. Tourqui MESSAOUD personalitate marcantă a vieții cotidiene Algeriene, fiind ex-președintele clubului Mouloudia Club d'Alger, cu o activitate continuă de peste 8 ani.

RO | FR

Logare

Newsletter