3.png

Oportunitati de afaceri


 Pentru a avea acces la informatiile complete din aceasta sectiune trebuie sa fiti membru. Inscriere membri.  

Accesati sectiunea LICITATII

 

 

OPORTUNITATI  ALGERIA 

 

1. 25 aprilie 2012. Societate algeriana capital privat operanta in domeniul proiectarii solicita parteneri firme de proiectare romanesti care doresc sa participe la proiectarea de locuinte sociale si alte lucrari de proiectare. Firmele interesate pot sa ne contactateze la telefon 0720330009.

 

2. 23 mai 2012. Societate algeriana cu capital privat interesata in achizitionarea urgenta a 500t de ciment. Vanzatorii sunt rugati sa adreseze APSB-R-AN ofertele de produse insotite de specificatiile tehnice. Se doreste pret FOB Constanta sau CIF Alger. 

 

3. 23 mai 2012. Societate algeriana cu capital privat importatot de fructe cauta parteneri pentru export de cirese, mere, pere, prune, fructe de padure din Romania catre Algeria si, import din Algeria in Romania de curmale, portocale, lamai, morcovi, cartofi, cereale. 

Societatile interesate sa depuna ofertele pentru produsele mentionate la sediul APSB-R-AN. Societatea algeriana are disponibilitatea contractarii integrale a productiei ofertantilor. Ofertle vor fi insotite de fotografii ale produselor proprii (soiuri). 

 

4. 23 mai 2012. Societate algeriana cu capital privat producatoare de sucuri naturale din fructe cu pulpa (portocale, mango, grefe) cauta parteneri romani pentru distributia produselor algeriene pe piata romaneasca. Sucurile pot fi ambalate in Pet si Tetra Pack (2L, 1,5L, 1L, 0,5L) sau sticla (0,25L). Cei care doresc colaborare sa transmita APSB-R-AN prezentarea societatii prin care sa demonstreze activitatea in domeniu. 

 

5. 23 mai 2012. Societate algeriana cu capital privat lider in comertul cu produse zaharoase doreste sa importe de pe piata romaneasca miere de albine naturala 100% poliflora, de tei, salcam.Mierea se doreste a  fi ambalata la recipienti PVC sau sticla cu capacitati de 20g, 125g, 275g, 450g.Ofertantii vor anunta cantitatile disponobile lunare/anuale din fiecare sortiment de produs(miere salcam, poliflora..etc.). Ambalarea in recipienti va fi facuta in baza solicitarilor achizitorilor.

Solicitantii sunt rugati sa depuna ofertele de pret in conditia FOB Constanta si sa insoteasca ofertele de certificat de calitate si buletine de analiza care sa ateste calitatea mierii.  

 

6. 23 mai 2012. Societatea algeriana cu capital privat operanta in domeniul cu polimeri (materiale prime pentru productia de PVC, PET, PEHD, LDPE, PPR, PD) , solicita partener care sa aiba disponibilitatea furnizarii de cantitati importante de materii prime pentru polimeri de minim 1.500t/luna. Societatile interesate pot contacta APSB-R-AN si pot intra in posesia LOI in baza prezentarilor activitatii proprii. Achizitoriul are posibilitatea acceptarii conditiilor vanzatorului si a contractarii imediate. Se solicita contract de colaborare pe minim 1 an cu posibilitatea de prelungire in conditiile de pret flexibil. 

 

7. 23 mai 2012. Societate algeriana cu capital privat cauta parteneri turoperatori si agentii de turism romanesti capabile sa ofere pachete turistice pentru algerieni in conditii internationale respectand o cerinta minim obligatorie, respectiv pachetele de servicii sa includa o activitate/zi de vizitare a unor importante obiective turistice romanesti si de a oferi conditii de hrana specifice musulmane, cat si de a acorda programul turistic dupa cum urmeaza:

- pachete de servicii pentru perioada 15.06.2012-15.07.2012, pentru turisti de nivel mediu si high;

- pachete de servicii pentru perioada 25.08.2012-15.09.2012, pentru turisti de nivel mediu si high;

- cantonamente pentru cluburi de fotbal;

- vacante tip tabara pentru elevi si studenti in perioada vacantelor (vara, iarna);

- pachete de servicii pentru schi si sporturi de iarna. 

Societatile interesate pot adresa ofertele APSB-R-AN.

 

8. 23 mai 2012. Societate algeriana de stat este interesata sa gaseasca furnizori de tubulaturi metalurgice pentru infrastructuri de apa si gaze. Societatile interesate pot trimite ofertele APSB-R-AN.

RO | FR

Logare

Newsletter